Кім каже, що загарбників на Миколаївщині практично не лишилося

Кім каже, що загарбників на Миколаївщині практично не лишилося

Відео
Укрінформ
Голова Миколаївської облдержадміністрації Віталій Кім повідомив, що російських окупантів в області практично не лишилося.

Про це він заявив в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону, передає Укрінформ.

«Снігурівка і кілька сіл на півдні... Але через те, що ці потвори нічого не можуть зробити, вони обстрілюють наше місто дистанційно зі "Смерчів", щоб посіяти паніку серед людей і завдати максимальної шкоди цивільним. Водночас закидають фейки, мовляв, ми тут йдемо, у нас 1000 танків, 700 ракетниць, 5 тисяч людей, але їх там нема. Вони, навпаки, передислокуються, техніку вже не кидають — вивозять ремонтувати. Окопуються, сидять в окопах, с*уть і чекають, що ми на них нападатимемо. Підло воюють, б'ють по цивільних», — розповів він.

Читайте також: Кім спростував фейки про «захоплення Миколаєва за три дні»

За словами Кіма, найсерйозніше в Миколаєві зруйнована будівля ОДА. Також внаслідок російських ударів багато зруйнованих лікарень і шкіл, окупанти влучили в одну з казарм. Загалом у Миколаївській області пошкоджено або зруйновано понад 2 тисячі будівель, але руйнування не такі серйозні, як у Маріуполі чи Бучі.

Кім додав, що з Миколаєва виїхали від третини до половини мешканців.

Читайте також: Жителі Миколаївщини після Бучі налаштовані дати жорстку відсіч ворогові - Кім

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Країна дає відсіч російським загарбникам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-