До Мелітополя сьогодні доїде колона з дев'яти автобусів для евакуації - Верещук

До Мелітополя сьогодні доїде колона з дев'яти автобусів для евакуації - Верещук

Укрінформ
Віцепрем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук повідомила, що сьогодні до міста Мелітополь доїде колона з дев'яти автобусів для евакуації людей.

Про це вона сказала на брифінгу, інформуючи про результати роботи гуманітарних коридорів 7 квітня, передає Укрінформ.

“Сьогодні до міста Мелітополь доїде колона з дев'яти автобусів для евакуації. Автобусами також буде доставлена гуманітарна допомога”, - сказала Верещук.

За її словами, у п'ятницю зранку планується відправлення автобусів у напрямку Запоріжжя. Місце збору людей – вул. Івана Алексєєва, 12 (пожежна частина 10).

Окрім того, зауважила Верещук, два автобуси для евакуації в четвер доїхали до міста Токмак.

“Виїзд автобусів планується завтра зранку. Місце зборів – вул. Шевченка, 5. Також завтра зранку з міста Запоріжжя будуть направлені автобуси для евакуації людей з міста Бердянськ”, - сказала урядовець.

Верещук поінформувала, що упродовж 7 квітня всього евакуйовано 4 676 людей.

Зокрема, за її словами, по гуманітарних коридорах з Маріуполя та Бердянська за сьогодні на власному транспорті та автобусах для евакуації до Запоріжжя доїхали 3 256 людей.

З них з Маріуполя – 1 205 людей, 2 050 людей доїхали з міст Запорізької області: Пологи, Василівка, Бердянськ та Мелітополь .

Окрім того, зауважила урядовець, із міст Лисичанськ, Сєверодонецьк, Рубіжне та Кремінна в Луганській області сьогодні вдалося евакуювати 1 420 людей.

“Завтра продовжимо працювати по гуманітарному коридору для Маріуполя і заблокованих міст Запорізької області, а також для евакуації людей з міст Луганської області”, - анонсувала Верещук.

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України. Загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують та вбивають мирне населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-