Міський голова Приморська, звільнений з полону, переїхав до Запоріжжя

Міський голова Приморська, звільнений з полону, переїхав до Запоріжжя

Укрінформ
Міський голова Приморська (Запорізька область) Олександр Кошелевич, якого раніше відпустили з полону, був змушений залишити громаду та переїхав до Запоріжжя.

Про це він написав на сторінці у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Минулий тиждень видався психологічно та емоційно надто важким. Після полону я сподівався, що вони почують мою позицію про неспівпрацю з ними, але вони не залишали спроб різними методами перетягнути мене на бік окупантів. Всі Ви знаєте мою українську позицію, тому я не міг дозволити окупантам зламати мене за рахунок моєї сім'ї. Так, я був вимушений у короткий проміжок часу покинути громаду", – написав він.

Кошелевич додав, що ще жодне рішення в його житті не давалося так важко. Мер запевнив, що команда працює в турборежимі. Він сам перебуває у Запоріжжі, де взяв під контроль питання гуманітарних вантажів та безпечного перевезення людей.

Читайте також: У Запорізькій області загарбники викрали мера Приморська

Кошелевич пояснив, що перебуває на постійному зв'язку та продовжує працювати в дистанційному режимі.

Як повідомлялося, окупанти викрали його 29 березня. Відомо, що на початку військові не змогли дістатися до мера і захопили його батька та повезли в бік Бердянська, де мають штаб. Кошелевич тоді обміняв себе на нього. Вже 31 березня стало відомо, що Кошелевича відпустили.

Фото: Фейсбук Олександр Кошелевич

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-