У Сумах затримали зрадника, який збирав дані та передавав їх рашистам

У Сумах затримали зрадника, який збирав дані та передавав їх рашистам

Укрінформ
У Сумах затримали чоловіка, який збирав дані та передавав їх російським військовим.

Про це повідомив голова Сумської ОВА/ОДА Дмитро Живицький, передає Укрінформ.

"Тим часом у Сумах за підривну діяльність затримали 60-річного чоловіка. Він збирав дані для передачі військовим рф. Чоловіка тримають під вартою", - написав він.

Читайте також: Укрпошта відновила доставку з Сумської області

Також Живицький повідомив про початок аварійно-ремонтних робіт пошкодженого російськими окупантами майна.

"Гарна новина для Сумщини: ми зможемо закуповувати будівельні матеріали для відновлення пошкоджених під час війни об’єктів: житлових будинків, лікарень та інших комунальних закладів. Починаємо невідкладно проводити першочергові аварійно-ремонтні роботи. Також отримали від Уряду затверджений механізм проведення обстеження будівель та споруд, пошкоджених у результаті військової агресії рф", - зазначив він.

Читайте також: На Сумщині відновлюють постраждалі населені пункти та розпочали посівну

Три лікарні у Сумах отримали комплекти Старлінків для забезпечення зв’язком. Також лікарні області продовжують отримувати необхідне медичне оснащення і ліки.

Нагадаємо: 24 лютого президент рф путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-