В Одесі затримали «блогерку», яка зливала росії відео з українськими ППО

В Одесі затримали «блогерку», яка зливала росії відео з українськими ППО

Укрінформ
Співробітники СБУ затримали жінку, що фіксувала роботу підрозділів української Протиповітряної оборони, надсилала відеозаписи російським телеграм-каналам і закликала до порушення територіальної цілісності України.

Про це повідомляє в Телеграмі речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук, передає Укрінформ.

«В Одесі СБУ затримала чергову недоблогерку, яка фіксувала роботу українських ППО. Вона передавала відео до російських телеграм каналів, які все публікували», - зазначив Братчук.

За його словами, дослідивши знайдені інформаційні носії затриманої, співробітники СБУ знайшли чимало доказів підривної діяльності та заклики до порушення територіальної цілісності України.

Очільниця преспідрозділу Одеського УСБУ Ганна Шевчук повідомила кореспонденту Укрінформу, що співробітники спецслужби інкримінували затриманій громадянці скоєння злочину за ознаками ч. 2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, російські військові направляють безпілотники в район Одеси для здійснення повітряної розвідки, щоб визначати цілі для ракетних ударів, але підрозділи українських ППО блокують дії ворога.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-