Із Рубіжного змогли виїхати 70 людей, Попасну «криють градами»

Із Рубіжного змогли виїхати 70 людей, Попасну «криють градами»

Фото
Укрінформ
На Луганщині із Рубіжного сьогодні вивезли 70 людей, а в Попасній нема «режиму тиші» і евакуація звідти сьогодні під загрозою.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«З Рубіжного вже вивезли 70 жителів, Попасна під вогнем російських градів – палають приватні будинки», - написав очільник області.

Він зазначив, що деякі жителі Рубіжного дісталися до місць зборів самостійно, навіть вдалося вирватися з центру, деяких доставили патрульні з бомбосховищ. Вони вже прямують до залізничних вокзалів.

Читайте також: У середу працюватимуть 11 гуманітарних коридорів – Верещук

За словами Гайдая, у Попасній немає «режиму тиші» - наразі рашисти відкривають вогонь із градів, мінометів, ствольної артилерії. «Сталося займання значної кількості приватних будинків. Евакуація звідти сьогодні під загрозою», - додав керівник ОВА.

Як повідомлялося, 5 квітня на Луганщині із небезпечних населених пунктів, які постійно обстрілюють російські загарбники, евакуювали 1200 мирних жителів.

24 лютого президент рф путін розпочав широкомасштабне вторгнення в Україну. російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Фото: Сергій Гайдай, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-