У середу працюватимуть 11 гуманітарних коридорів – Верещук

У середу працюватимуть 11 гуманітарних коридорів – Верещук

Список
Укрінформ
У середу, 6 квітня, працюватимуть для евакуації мирного населення 11 гуманітарних коридорів.

Про це повідомила віцепрем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції окупованих територій Ірина Верещук, передає Укрінформ.

Вона зазначила, що на 6 квітня погоджено 11 гуманітарних коридорів, зокрема з Маріуполя до Запоріжжя на власному транспорті, також з Бердянська до Запоріжжя на власному транспорті, та будуть відправлені автобуси з міста Запоріжжя.

Крім того, евакуація буде з міста Токмак до Запоріжжя – на власному транспорті, а також будуть відправлені автобуси з міста Запоріжжя; з міста Енергодар – до Запоріжжя на власному транспорті; з міст Гуляйполе та Мелітополь – до Запоріжжя на власному транспорті, а також будуть відправлені автобуси з міста Запоріжжя з гуманітарною допомогою.

Читайте також: Евакуюйтесь, поки це безпечно: Гайдай назвав п’ять «зелених» коридорів на сьогодні з Луганщини

Також буде евакуація з міста Сєвєродонецьк до міста Бахмут (місце зборів: проспект Хіміків, 28); з міста Лисичанськ до міста Бахмут (місце зборів: РТІ, 40 років Перемоги, вул. Сосюри, 324); з міста Попасна до міста Бахмут (місце зборів: вул. Первомайська, 42); з міста Рубіжне до міста Бахмут, з селища Гірське до міста Бахмут (місце зборів: вул. Гагаріна, 13).

Як повідомлялося, у вівторок, 5 квітня, гуманітарними коридорами вдалося евакуювати 3,8 тис. людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-