російські обстріли: найбільш неспокійно ніч минула для Вінничини та Дніпропетровщини

російські обстріли: найбільш неспокійно ніч минула для Вінничини та Дніпропетровщини

Укрінформ
Повітряна тривога цієї ночі лунала у більшості регіонів, українські захисники в низці областей збили ворожі ракети. Продовжуються обстріли житлових кварталів та бойові дії.

Як передає Укрінформ із посиланням на дані обласних військових адміністрацій, такою є ситуація в регіонах станом на 8.00 6 квітня 2022 року.

Так, на Вінничині вночі було влучення в інфраструктурний об’єкт у м. Козятин. Обсяги ушкоджень з’ясовуються. Постраждалих немає.

Дніпропетровщина: два прильоти за ніч, влучили по нафтобазі у Синельниківському районі та складам з пальним на одному з заводів у Новомосковському районі. Рятувальники й досі борються з вогнем. Попередньо — без жертв.

Читайте також: На Дніпропетровщині пожежу на заводі внаслідок ворожих обстрілів гасили понад вісім годин

Львівщина: ​​цієї ночі пролунали вибухи в районі Радехова, інформації про постраждалих станом на ранок немає.

На Херсонщині бої тривають на кордонах Миколаївщини та Дніпропетровщини. Більшість населених пунктів області на межі гуманітарної катастрофи, багато сіл і селищ області без світла і води. Із самого ранку на тимчасово окупованих територіях області тривають бойові дії.

Харків: хаотичні нічні обстріли житлових районів продовжуються. Тривають бої по Ізюмському напрямку, наші ЗСУ вчора ліквідували там російські танки і вертоліт К-52.

Читайте також: На Дніпропетровщині рашисти обстріляли нафтобазу та завод

Луганщина: обстріли російською армією житлових кварталів Рубіжного, Лисичанська, Попасної, Сєвєродонецька, Тошківки. Артобстріли росіян завдали шкоди двом багатоповерхівкам та дев’ятьом приватним будинкам.

Донеччина: обстріли Очеретинської, Торецької ТГ. В результаті обстрілів — руйнування житла, одна жінка загибла. Ввечорі — обстріли Мар'їнки, Авдіївки. Руйнування житла. Селища Нью-Йорк і Південне — без газу.

Маріуполь у блокаді. Гуманітарний вантаж МКЧХ не зайшов. Сьогодні продовжиться евакуація маріупольців із Бердянська.

Читайте також: Обстріли Рубіжного: одна людина загинула та ще п'ятеро постраждали

На Чернігівщині та Київщині тривають роботи з розмінування в населених пунктах, що були під росіянами.

Відносно спокійно ніч минула у багатьох областях: на Волині, у Закарпатті, на Рівненщині, в Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій областях, у Кіровоградській, Одеській, Миколаївській, Запорізькій, Тернопільській областях, на Житомирщині, Сумщині, Черкащині та Полтавщині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-