Обстріли Рубіжного: одна людина загинула та ще п'ятеро постраждали

Обстріли Рубіжного: одна людина загинула та ще п'ятеро постраждали

Укрінформ
У Рубіжному Луганській області внаслідок обстрілів військами рф одна людина загинула, ще п’ятеро отримали поранення.

Як передає Укрінформ, про це керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай повідомив у Телеграмі.

“У Рубіжному п’ятеро постраждалих і одна загибла людина, в області зруйновано ще 11 будинків. Це наслідки учорашніх обстрілів російською армією житлових кварталів Рубіжного, Лисичанська, Попасної, Сєвєродонецька, Тошківки”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Рубіжному ворог влучив у цистерну з азотною кислотою

За словами керівника ОВА, артобстріли росіян завдали шкоди двом багатоповерхівкам та дев’ятьом приватним будинкам. У старій частині Сєвєродонецька стялося займання гаражів, у Рубіжному – цистерни з азотною кислотою, попередньо – без наслідків. У будинку в Попасній вигоріли одразу три поверхи. Під час ворожого вогню загинув житель Рубіжного, ще п’ятеро місцевих жителів отримали поранення. Сімох вдалося живимил дістати з-під завалів. Рятувальники впоралися із сімома пожежами у житловому фонді Луганщини.

Як повідомляв Укрінформ, внаслідок російської агресії військова і гуманітарна ситуація на Луганщині загострюється, влада рекомендує жителям евакуюватися.

Читайте також: З Луганщини евакуювали 5 квітня майже 1200 мирних мешканців

24 лютого президент рф путін розпочав масштабне вторгнення в Україну. російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-