Житомиробленерго придбало для десантних військ БпЛА «Лелека – 100»

Житомиробленерго придбало для десантних військ БпЛА «Лелека – 100»

Укрінформ
Акціонерне товариство «Житомиробленерго» профінансувало придбання безпілотного комплексу літальних апаратів «Лелека-100» для десантно-штурмових військ.

Як передає Укрінформ, про це Житомиробленерго повідомляє у Фейсбуці.

«АТ «Житомиробленерго» за погодженням із наглядовою радою профінансувало закупівлю безпілотного комплексу літальних апаратів «Лелека-100» для Десантно-штурмових військ» Збройних сил України, який призначений для вирішення завдань з аеророзвідки», - йдеться у повідомленні.

БпЛА «Лелека-100» – український багатофункціональний безпілотний літальний апарат, що створений приватною компанією ТОВ «ВІК ДЕВІРО» (ТМ DeVIRo) для аеророзвідки та визначення точних географічних координат об’єктів у режимі реального часу. Комплекс прийнятий на озброєння Наказом Міноборони №114 від 11 травня 2021 року.

Читайте також: Bayraktar з українським двигуном буде ефективнішим за винищувачі п'ятого покоління

З 24 лютого в Україні триває новий етап російсько-української війни. Ворог обстрілює та знищує об'єкти інфраструктури, здійснює масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет, катує і винищує українців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-