Зеленський зізнався, що деякі голови ОДА та мери його приємно вразили

Зеленський зізнався, що деякі голови ОДА та мери його приємно вразили

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський зізнався, що деякі голови обласних державних адміністрацій до початку повномасштабного наступу росії на нашу територію не проявляли себе сильними управлінцями, але нині активізувалися та ефективно працюють.

Про це він заявив в інтерв’ю українським ЗМІ, яке транслювалось в телемарафоні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ніхто не очікував від деяких людей таких реальних чоловічих кроків. Скажу відверто, що деякі голови ОДА не дуже міцні були менеджери до цієї війни, але почалася війна - і тут просто перетворення, і люди змінилися. Напевно, це було всередині, вони не менеджери миру, але точно стали менеджерами у війні. Це стало головним на сьогодні», - сказав Зеленський.

Він зазначив, що жоден керівник обласної державної адміністрації не втік у складні часи, всі працюють на своїх місцях.

Щодо мерів, додав він, то є глави міст, які його приємно здивували. Президент у цьому контексті згадав про міських голів Харкова та Одеси, які були сильним менеджерами і до війни, але нині вразили своєю проукраїнкою позицією. «Ми багато чого зробили, щоб голови ОДА об'єдналися із мерами, щоб голови ОДА об’єднувалися із правоохоронцями. Ми всі над цим працювали, сильно, дзвінками, криками – але тим не менш, ці команди з'явилися. Ними можуть сьогодні пишатися їхні міста», - сказав Президент.

Водночас він додав, що є й такі мери. Які виглядають міцними чоловіками, але здивували негативно. «Вийшло як вийшло», - сказав він та додав, що чимало керівників міст спочатку були шоковані ситуацією, але згодом вони прийшли у себе та розпочали працювати.

Читайте також: Зеленський - про вторгнення рф: Є велика віра, що ми їх розірвемо

Як повідомлялося, президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-