На Миколаївщині внаслідок обстрілів ворожими військами горіло зерносховище, будинок та автомобілі, є поранені

На Миколаївщині внаслідок обстрілів ворожими військами горіло зерносховище, будинок та автомобілі, є поранені

Укрінформ
На Миколаївщині внаслідок обстрілів російськими військами сталося чотири пожежі – горіло зерносховище, будинок та автомобілі. Осколкові поранення отримали цивільні громадяни.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України в Миколаївській області у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Підрозділами Головного управління ДСНС України у Миколаївській області за чергову добу ліквідовано 4 пожежі, які виникли внаслідок ворожих обстрілів», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що рятувальники у м. Миколаєві загасили дві пожежі легкових автомобілів Chevrolet Lacetti та Toyota Camry, ліквідували горіння зерносховища в с. Костянтинівка площею 1600 кв. м, пожежу житлового будинку в с. Галицинове на площі 80 кв.м.

Також пожежно-рятувальне відділення 4 ДПРЧ та чергова зміна оперативно-координаційного центру залучались для надання допомоги по обстеженню території та будівель внаслідок ракетно-артилерійського обстрілу.

Осколкові поранення отримали цивільні громадяни. Для транспортування постраждалих до лікувальних закладів залучалось аварійно-рятувальне та медичне відділення АРЧ АРЗ СП.

Читайте також: Війська рф знову обстрілюють Миколаїв касетними снарядами

Піротехніками ДСНС протягом доби вилучено 34 вибухонебезпечних предмети.

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. З того часу війська рф неодноразово порушували закони і звичаї ведення війни: обстрілюють мирне населення, в тому числі із забороненої зброї, використовують цивільних як «живий щит» тощо. Україна направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Фото: ГУ ДСНС у Миколаївській області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-