Сьогодні працюватимуть сім гуманітарних коридорів – Верещук

Сьогодні працюватимуть сім гуманітарних коридорів – Верещук

Укрінформ
У вівторок, 5 квітня, працюватимуть для евакуації мирного населення сім гуманітарних коридорів.

Про це повідомила віцепрем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції окупованих територій Ірина Верещук, передає Укрінформ.

«Сьогодні працюватиме сім гуманітарних коридорів. З Маріуполя до Запоріжжя на власному транспорті. Попри обіцянки свого керівництва окупаційні війська нікому не дають проїхати до блокадного міста. Останній приклад – це блокування делегації Міжнародного комітету Червоного Хреста у місті Мангуш. Після перемовин уночі їх звільнили і відправили в сторону Запоріжжя», - сказала Верещук.

За її словами, з Бердянська до Запоріжжя також можна буде виїхати на власному транспорті. З Мангуша до Бердянська прямує сім автобусів у супроводі Міжнародного комітету Червоного Хреста, які зберуть у місті людей для евакуації до Запоріжжя. Крім цього, на блокпості у Василівці чекають дозволу на проїзд 15 автобусів для евакуації людей з Бердянська. Після проїзду цієї колони автобусів, з міста Запоріжжя планується відправка додаткових автобусів за маршрутом до Бердянська.

Буде можливість виїхати з Токмака до Запоріжжя. Із м.Запоріжжя до 10.00 планується відправка автобусів для евакуації з гуманітарною допомогою.

Із Сєверодонецька до Бахмута - місце зборів: проспект Хіміків, 28.

З Лисичанська до Бахмута - місце зборів: РТІ, 40 років Перемоги, вул. Сосюри, 324.

З Попасної до Бахмута - місце зборів: вул. Первомайська, 42.

Із селища Гірське до Бахмута - місце зборів: вул. Гагаріна, 13.

Читайте також: За понеділок евакуювали майже 3,4 тисячі людей - Верещук

Як повідомляв Укрінформ, гуманітарні коридори у понеділок, 4 квітня, працювали для евакуації населення з Маріуполя та населених пунктів Луганщини. За цей день 3376 громадянам вдалося виїхати у безпечні місця, а 3 квітня вдалося вивезти 2 694 людини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-