Унаслідок обстрілу в Миколаєві загинула дитина

Унаслідок обстрілу в Миколаєві загинула дитина

Укрінформ
Під час ворожого обстрілу центру Миколаєва 4 квітня, окрім десяти дорослих, загинула дитина. Кількість поранених зросла до 61.

Про це повідомив у Телеграмі очільник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, повідомляє Укрінформ.

"Сьогодні через обстріл цими потворами мирного міста серед дня по дитячій лікарні загинула одна дитина та один чоловік. У місці, де "прилетіло" у зупинку, у торговельні лави - дев'ятеро людей. 61 поранений", - сказав глава ОВА.

Він уточнив, що стріляли саме по одному із центральних районів міста, де поблизу немає військових об'єктів.

Раніше міський голова Олександр Сенкевич говорив про десятьох загиблих та 46 поранених унаслідок обстрілу Миколаєва касетними боєприпасами.

Читайте також: Війська рф знову обстрілюють Миколаїв касетними снарядами

Як повідомляв Укрінформ, 4 квітня війська росії обстріляли в Миколаєві житлові будинки, міську та обласну лікарні, Центр профілактики хвороб, Будинок дитини, 11 дитячих садків, 12 шкіл, одне ПТУ, дві філії закладів позашкільної освіти.

24 лютого президент росії путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-