На Миколаївщині за добу від обстрілів загарбників поранені 49 людей

На Миколаївщині за добу від обстрілів загарбників поранені 49 людей

Укрінформ
На Миколаївщині за добу, 3 квітня, під час обстрілів російських військ отримали поранення 49 жителів, серед них одна дитина. 

Про це написала голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва у Телеграмі, передає Укрінформ.

«За минулу добу на Миколаївщині поранення отримали 49 людей, у тому числі одна дитина. Усі постраждалі доставлені у медичні заклади і отримують необхідну допомогу», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що загалом, станом ранок 4 квітня, в миколаївських лікарнях знаходяться 370 людей, що постраждали від атак загарбників на Миколаївщину.

Також, за словами Замазєєвої, у неділю, 3 квітня, російські загарбники вдарили по Миколаєву і Очакову, а сьогодні, 4 квітня, знову по лікарнях і житлових кварталах обласного центру.

Як результат, тільки за два дні пошкоджено мінімум три медзаклади, 5 шкіл та 10 дитсадків, житлові квартали у «спальних» районах, Будинок дитини.

Як повідомляв Укрінформ, 3 квітня російські війська завдали кількох ракетних ударів по Миколаєву. Постраждали 14 людей, у тому числі 15-річний підліток, 11 людей госпіталізовано.

Читайте також: Внаслідок обстрілу Миколаєва та Очакова загинули вісім людей, 34 поранені

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, ведуть масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Телеграм Ганна Замазєєва//Миколаївська обласна рада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-