Фракція ОПЗЖ у Чернівецькій облраді призупинила свою діяльність

Фракція ОПЗЖ у Чернівецькій облраді призупинила свою діяльність

Укрінформ
Фракція політичної партії "Опозиційна платформа - за життя" у Чернівецькій обласній раді призупинила свою діяльність на період дії воєнного стану.

Про це у Фейсбуці повідомляє Чернівецька обласна рада, передає Укрінформ.

"До Чернівецької обласної ради надійшла заява депутатів фракції "Опозиційна платформа - за життя". У заяві повідомляється про призупинення діяльності фракції в Чернівецькій обласній раді на період дії воєнного стану в Україні", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що таке рішення депутати прийняли під час засідання своєї фракції ще 29 березня 2022 року. Підписав заяву голова фракції ОПЗЖ Михайло Жар.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 18 березня щодо призупинення діяльності окремих політичних партій. Згідно з указом, передбачається призупинення на період дії воєнного стану будь-якої діяльності в Україні партій «Опозиційна платформа – За життя», «Партія Шарія», «Держава», «Ліва опозиція», «Прогресивна соціалістична партія України», «Союз лівих сил», «Соціалістична партія України», «Соціалісти», «Опозиційний блок», «Наші» та «Блок Володимира Сальдо».

Наразі у Верховній Раді напрацьовують законопроєкт, який дасть змогу за народною ініціативою відкликати депутатів, обраних до місцевих рад від заборонених проросійських партій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-