Гірську громаду на Луганщині загарбники обстрілюють уже понад вісім годин, застосовують авіацію

Гірську громаду на Луганщині загарбники обстрілюють уже понад вісім годин, застосовують авіацію

Укрінформ
Гірську громаду на Луганщині російські загарбники обстрілюють уже понад вісім годин, застосовують авіацію. Понад 100 жителів Тошківки та Іванівки в автобусах чекають на безпечну можливість евакуюватись.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Режим тиші»: вже понад вісім годин росіяни обстрілюють Гірську громаду по всій лінії, застосовано авіацію. Вчора жителі Гірської громади через щільний вогонь російської армії виїхати не змогли. Сьогодні вже понад 100 жителів Тошківки та Іванівки в автобусах чекають на безпечну можливість евакуюватись. Та ворог не дає, не дотримуючись «режиму тиші», - написав очільник області.

Читайте також: Війська рф готуються до величезного прориву на Луганщині – Гайдай

Він пояснив, що обстріли із важкого озброєння не вщухають із 1:20 і дотепер по всій території Гірської громади. Тричі за ніч залітали по два літаки. Двічі завдано ударів по Гірському та Золотому, ще раз – по Попасній. Однак евакуація триває.

Як повідомлялося, на Луганщині евакуацію на 4 квітня заплановано з п’яти населених пунктів області, погоджено п’ять маршрутів.

24 лютого президент рф путін розпочав широкомасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Фото: Сергій Гайдай, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-