Голова Запорізької ОВА зробив заяву про плани росіян провести «референдум» у Токмаці

Голова Запорізької ОВА зробив заяву про плани росіян провести «референдум» у Токмаці

Укрінформ
Керівник Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух зробив заяву про так званий “референдум”, який намагаються провести російські загарбники у Токмаці.

Відповідна заява оприлюднена в Телеграмі ЗОВА, передає Укрінформ.

“Останнім часом періодично з’являється інформація про наміри окупантів пограти в референдуми. Так, від мешканців тимчасово окупованого Токмака приходять повідомлення про те, що російські терористи мають намір у понеділок, 4 квітня, провести захід, який вони називають “народним референдумом”, - зазначив Старух.

Він наголосив, що в Україні референдум можливий лише з ініціативи народу України, до якого росіяни ніяк не належать.

"По-перше, в нашій країні референдум можливий лише з ініціативи народу України, до якого орки не належать. По-друге, у нашій країні ми вже давно не голосуємо з-під палки! По-третє, пропонуємо їм самим провести хоч один реальний референдум у себе на росії. Можемо допомогти", - заявив керівник ОВА.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-