Відомо про чотири випадки співпраці з ворогом місцевих керівників на Луганщині - Гайдай

Відомо про чотири випадки співпраці з ворогом місцевих керівників на Луганщині - Гайдай

Укрінформ
На Луганщині випадки колаборантства та співпраці з ворогом серед керівників органів місцевого самоуправління зафіксовано у Рубіжному, Станиці Луганській, Марковці та Міловому.

Про це стало відомо із включення під час всеукраїнського телемарафону за участю голови Луганської ОВА Сергія Гайдая, передає Укрінформ.

"Слава Богу, такі випадки поодинокі, не часті. Є в нас приклади, на жаль, у Станиці Луганській, Марковці і в Міловому. Решта керівників територій або виїхали, або залишилися на місці, але не співпрацюють з окупантами, а просто займаються гуманітарними питаннями", - сказав Гайдай, відповідаючи на питання телеведучого.

Крім того, журналіст згадав сумний приклад Рубіжного, коли мер втік і записав відео про "українську нацистську організацію", що явно підпадає під закон про злочини колаборантів.

Як повідомлялося, з 24 лютого за вказівкою президента рф путіна розпочалося повномасштабне вторгнення російських військ в Україну.

Загарбники обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Луганщина.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-