На Одещині ворог проводить повітряну розвідку та атакує з неба - ситуація під контролем ЗСУ

На Одещині ворог проводить повітряну розвідку та атакує з неба - ситуація під контролем ЗСУ

Відео
Укрінформ
Оперативна обстановка на Одещині наразі контрольована ЗСУ, всі дії противника, який проводить повітряну розвідку та атакує з неба, ретельно відстежуються.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба Оперативного командування «Південь».

«Деморалізований і озвірілий окупант продовжує вишукувати резерви та способи реалізації своїх підлих планів. Ворог наполегливо проводить повітряну розвідку, тисне й атакує з неба. Усі ризики як з моря, повітря і по суходолу нами враховані, всі дії противника ретельно відстежуються. Сили охорони та оборони – на сторожі кордонів та захисті регіону», - йдеться в повідомленні.

У командуванні закликали мешканців прикордонних міст бути пильними й відповідальними, не наражати себе на небезпеку, а у разі виявлення підозрілих осіб, негайно повідомляти відповідні підрозділи сил охорони та оборони регіону.

Попри ворожі напади, обстановка в Одеському регіоні залишається стабільною і контрольованою, запевнили в командуванні.

Як повідомляв Укрінформ, війська рф з 24 лютого по 2 квітня втратили близько 17,8 тис. особового складу. Також ворог втратив танків 631 одиницю, бойових броньованих машин ‒ 1776, артилерійських систем – 317, РСЗВ - 100, засобів ППО - 54, літаків – 143, гелікоптерів – 134, автомобільної техніки - 1236, кораблі / катерів - 7, цистерн з ПММ - 76, БПЛА оперативно-тактичного рівня - 87, спеціальної техніки - 24, пускових установок ОТРК/ТРК - 4.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-