Училища Полтавщини готують їжу, шиють «розгрузки» та плетуть маскувальні сітки на передову

Училища Полтавщини готують їжу, шиють «розгрузки» та плетуть маскувальні сітки на передову

Укрінформ
Заклади профтехосвіти Полтавської області допомагають військовим ЗСУ та тероборони - вони готують їжу, шиють «розгрузки» і бронежилети та плетуть маскувальні сітки.

Про це повідомляють у пресслужбі Полтавської обласної військової адміністрації, передає Укрінформ.

«Профтехучилища області забезпечують військових їжею та амуніцією. Кременчуцькі Регіональний центр професійно-технічної освіти та професійний ліцей імені Макаренка працюють у режимі воєнного часу: щоденно виготовляють гарячі обіди, смаколики, «розгрузки», бронежилети й маскувальні сітки. Всі працюють заради перемоги», – розповів начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін.

За словами директорки Регіонального центру професійно-технічної освіти №1 Валентини Крутько, на базі їхнього закладу викладачі, студенти та волонтери постійно готують і харчують бійців Тероборони, Нацгвардії, переселенців. Тут готують комплексні обіди і смаколики. Завжди можна випити чаю чи кави.

У Кременчуцькому професійному ліцеї імені А.С. Макаренка безперебійно виготовляють розвантажувальні бронежилети, ноші, розселяють людей, які через війну змушені були виїхати на Полтавщину.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-