У п’ятницю евакуювали понад 6,2 тисячі людей – ОП

У п’ятницю евакуювали понад 6,2 тисячі людей – ОП

Укрінформ
Упродовж п’ятниці евакуйовано 6266 людей з населених пунктів Донецької, Луганської та Запорізької областей.

Про це повідомив заступник керівника офісу Президента Кирило Тимошенко у Телеграмі, передає Укрінформ.

«6 266 людей було евакуйовано за сьогодні», - зазначив він.

За даними заступника керівника ОП, на Донеччині з Маріуполя евакуйовано 3 071 людину.

Також Тимошенко поінформував, що на Луганщині вдалося вивезти з Сєвєродонецька 285 людей, Рубіжного – 60 людей, Лисичанська – 1 300 людей, Кремінної – 52 людини, Попасної – 38 людей.

Крім того, він розповів, що на Запоріжжі евакуйовано з Пологів 452 людини, Василівки - 180 людей, Мелітополя - 813 людей, Бердянська - 15 людей.

Тимошенко додав, що в Запоріжжі очікують людей, які нарешті виїхали автобусами та приватним транспортом з Бердянська та Мелітополя. За його словами, вони пройшли останній блокпост окупаційних військ у Василівці.

Заступник очільника ОП пояснив, що їдуть 42 автобуси з Бердянська з маріупольцями, 12 автобусів з Мелітополя з місцевими мешканцями та 300 автомобілів приватного транспорту.

24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська російських загарбників обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-