В Одесі проходить першоквітнева «Гуморина-Джавеліна»

В Одесі проходить першоквітнева «Гуморина-Джавеліна»

Фото, відео
Укрінформ
В Одесі проходить першоквітнева Гуморина-2022 під гаслом «Гуморина-Джавеліна», центральним заходом якої став благодійний онлайн-марафон на підтримку ЗСУ.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Цьогорічна Гуморина не дуже актуальна через події у нашій країні. Але заради того, щоб підтримати настрій одеситів, військових та гостей міста, ми вирішили організувати флешмоб за участю митців у нашому місті гумору. Сподіваюся, навіть зараз це відчуття ми не втратили», - зазначив заступник директора департаменту культури і туризму міськради Святослав Покровський – співорганізатор концерту та інших заходів військової Гуморини.

В Одесі провели гуморину «Джавеліна» на підтримку ЗСУ / Фото: Ніна Ляшонок, Укрінформ

У концерті на привокзальній площі взяли участь місцеві митці - музиканти гурту «Пожежний кран», Анастасія Букіна, Борис Барський, артисти театру Музкомедії, гурт «Мануфактура» та інші. Звучали сучасні музичні композиції, українські народні пісні, воєнні мелодії.

Триває онлайн-трансляція марафону на офіційному сайті Одеської міської ради та ютуб-каналах Одеської міськради «Думська, 1» та «Odesa ONLINE».

На привокзальну площу також доставили повнорозмірну копію бронетранспортера «Для переляку», який випускали одеські підприємства під час облоги міста нацистами влітку 1941 року.

Підсумки благодійного онлайн-марафону на підтримку ЗСУ буде підбито після 16-ї год.

24 лютого президент росії путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-