На Херсонщині ЗСУ визволили 11 населених пунктів

На Херсонщині ЗСУ визволили 11 населених пунктів

Укрінформ
У Херсонській області Збройні сили України визволили 11 населених пунктів. Вони повністю перебувають під контролем ЗСУ.

Як передає Укрінформ, про це Угруповання військ "Південь" повідомляє у Фейсбуці.

"Зусиллями наших захисників 60-тої окремої піхотної бригади, що перебуває в угруповання військ "Південь" було визволено такі населені пункти на Херсонщині: Нововоронцовка, Мала Шестерня, Новогригорівка, Тополине, Князівка, Краснівка, Свободне, Кам’янка, Пригір’я, Кочубєївка, Орлове", - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що завдяки військовим 60-тої окремої піхотної бригади місцеве населення на сьогодні може отримувати гуманітарну допомогу - медикаменти, харчові продукти. Своєю чергою жителі визволених територій підтримують та підбадьорюють українських захисників.

"Проводячи операції із визволення даних населених пунктів підрозділ 60-тої окремої піхотної бригади оновився "трофейною" технікою: танки Т-64 (з повним боєкомплектом), БМП-2, БМД-2, ЗУ-2М на базі МТЛБу"" - зазначили в УВ "Південь".

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський поінформував під час відеозвернення, що на північ від міста Києва, на Чернігівському напрямку, в Сумській області триває вигнання російських загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-