У Чернівцях музиканти зіграють концерт у бомбосховищі - зібрані гроші підуть ЗСУ

У Чернівцях музиканти зіграють концерт у бомбосховищі - зібрані гроші підуть ЗСУ

Відео
Укрінформ
У Чернівцях музиканти обласної філармонії разом із митцями-переселенцями зіграють благодійний концерт у бомбосховищі. Під час концерту збиратимуть гроші на потреби Збройних сил України.

Про це у Фейсбуці повідомляє Чернівецька обласна філармонія імені Дмитра Гнатюка, передає Укрінформ.

"У Чернівцях відбудеться особливий концерт. Музиканти Чернівецької обласної філармонії зіграють його у бомбосховищі разом із колегами з інших міст, які втратили домівки та знайшли тут прихисток. Під час концерту відбуватиметься збір коштів на потреби біженців та ЗСУ", - йдеться у повідомленні.

Між творами вимушені переселенці у прямому ефірі розкажуть власні історії втечі від ворожих обстрілів.

У програмі концерту - твори геніальних українських композиторів, маловідомих Європі.

Послухати концерт можна у прямому етері та записі в Україні й за кордоном. Більш детальну інформацію про захід можна отримати на сайті проєкту.

Розпочнеться благодійний концерт 31 березня 2022 о 18:00 за київським часом.

24 лютого за наказом президента рф путіна розпочалося повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять російським загарбникам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-