Під час влучання російської ракети в будівлі Миколаївської ОДА перебувало 200 осіб

Під час влучання російської ракети в будівлі Миколаївської ОДА перебувало 200 осіб

Укрінформ
На момент влучення російської ракети в будівлю Миколаївської ОДА в ній перебувало близько 200 працівників облдержадміністрації, обласної ради та Господарського суду.

Про це сказав голова обласної військової адміністрації Віталій Кім на пресконференції для вітчизняних та іноземних ЗМІ 30 березня, передає Укрінформ.

«Під час удару ракети в будівлю Миколаївської ОДА там знаходилося близько 200 людей, хоча штат наш нараховує 700 осіб, але він був розосереджений. Серед них вісім військових та поліцейських, які охороняли приміщення, всі інші - цивільні. Наразі відомо, що 14 людей загинуло, один помер у лікарні, 33 людей отримали поранення, але рятувальна операція триває», - сказав Кім.

За його словами, зазначені люди працювали в цій будівлі з першого дня війни, забезпечували процес життєдіяльності області. Тому вдарити сюди ракетою було верхом цинізму і підступності ворога.

«Є жертви та постраждалі і серед працівників Господарського суду, приміщення якого знаходилося у цій будівлі», - зазначив голова ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, 29 березня російські загарбники випустили ракету в будівлю Миколаївської ОДА на початку робочого дня.

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото:Reuters

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-