У Миколаєві з-під завалів облради витягли вже 13 загиблих

У Миколаєві з-під завалів облради витягли вже 13 загиблих

Укрінформ
Триває рятувальна операція в будівлі Миколаївської облради: з-під завалів деблоковано 13 тіл загиблих.

Про це в Телеграмі написала голова Миколаївської облради Ганна Замазєєва, передає Укрінформ.

"Рятувальна операція в будівлі Миколаївської обласної ради продовжується. На зараз з-під завалів деблоковано 13 тіл загиблих", - написала Замазєєва.

За її інформацією, загалом за минулу добу на Миколаївщині поранення отримали 40 людей. На щастя, дітей серед постраждалих немає. Усі постраждалі доставлені у медичні заклади і отримують необхідну допомогу.

Станом на сьогоднішній ранок, 30 березня, в миколаївських лікарнях знаходяться 317 людей, що постраждали від атак російських загарбників на область.

Як повідомлялося, 29 березня вранці у Миколаєві внаслідок влучання в дев’ятиповерхову адміністративну будівлю ОДА та облради російської ракети сталося руйнування центральної секції будівлі з 9 по 1 поверхи.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-