Пропагандисти поширюють фейкове відео про «бої на Одещині», зняте на уралі

Пропагандисти поширюють фейкове відео про «бої на Одещині», зняте на уралі

Укрінформ
Ворожі пропагандисти розповсюджують у соцмережах чергове фейкове відео, зняте на території рф, марно силкуючись створити враження нібито воюють із ЗСУ на Одещині. 

Про це повідомив у Телеграмі речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук, передає Укрінформ.

«Одеса. Фейкометні "партізани" знову повилазили…», - зазначив Братчук, нагадавши, що раніше попереджав про очікувані фейкові вкиди ворога в інформпростір.

За його словами, якісь бійці з вигаданої організації «Вільні громадяни — жителі Одеси» зробили «десь на уралі відеозапис і розповсюджують його у пабліках, силкуючись створити враження, що нібито воюють на території Одеської області».

Речник ОВА закликав користувачів соцмереж не переживати, «фільтрувати інформацію» і довіряти лише повідомленням з офіційних джерел.

Як повідомлялося, 27 березня пропагандисти рф поширювали в інформпросторі фейковий вкид про нібито замінування будівлі Одеського академічного театру опери та балету. Голова Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко закликав жителів області не реагувати на фейкові повідомлення, які розсилає ворог.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, створюють масовані обстріли житлових районів українських міст і скористаються використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-