На Прикарпатті люди найбільше скаржаться на завищені ціни на оренду житла - БЕБ

На Прикарпатті люди найбільше скаржаться на завищені ціни на оренду житла - БЕБ

Укрінформ
На Прикарпатті люди найбільше скаржаться на завищені ціни на оренду житла. Бюро економічної безпеки (БЕБ) України отримало 38 таких скарг. Ще 11 – щодо завищених цін на продукти.

Про це повідомляє Бюро економічної безпеки України, передає Укрінформ.

«На Франківщині співробітники Бюро економічної безпеки України отримали та опрацювали 54 повідомлення, серед них найбільше скарг на завищення цін на оренду житла – 38, на продукти – 11 та 3 повідомлення щодо цін на паливо», - повідомляє БЕБ.

За їхньою інформацією, після роз’яснювальної роботи власники помешкань зменшують вартість оренди житла, підприємці зменшують націнку на продукти та шукають вигідніших постачальників.

«В окремих випадках, співробітники БЕБ передають інформацію щодо таких порушень до відповідних органів влади для подальшого проведення контрольно-перевірочних заходів»,- зазначають у БЕБ.

Щодо перевірки цін на пальне, то у більшості АЗС вони не перевищують граничну вартість, встановлену Мінекономіки. Роботу однієї АЗС довелось призупинити до приведення цін у відповідність до вимог держрегулювання.

Як повідомляв Укрінформ, з початку війни Прикарпаття прийняло майже 110 тисяч переселенців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-