На Сумщині колона російської техніки наїхала на сім'ю: чоловік помер, жінка і дитина - в лікарні

На Сумщині колона російської техніки наїхала на сім'ю: чоловік помер, жінка і дитина - в лікарні

Укрінформ
В одному із сіл Буринської громади на Сумщині колона російської техніки наїхала на сім'ю, внаслідок цього чоловік помер, жінка і дитина - в лікарні.

Про це в Телеграмі повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький, передає Укрінформ.

"Учора в одному з сіл Буринської громади, колона російської техніки наїхала на сім'ю мирних жителів, які йшли узбіччям дороги. Батька сім'ї не вдалося врятувати, чоловік помер від травм у лікарні. Ще двоє — жінка та дитина знаходяться у медичному закладі з переломами та забоями. Дитині зробили операцію", - написав Живицький.

Він також повідомив, що два останні дні до сумської лікарні доставляли постраждалих мирних жителів Тростянця. Місто було в окупації, лікарня не працювала і травмованих довгий час не могли доставити на лікування до інших міст.

Зокрема, одна жінка отримала проникаюче осколкове поранення під час артобстрілу військовими рф ще 9 березня. Іншу — поранило осколком шість днів тому. Обом постраждалим надали медичну допомогу. У місті продовжують збирати поранених.

Крім того, за інформацією голови ОВА, після чергового ворожого обстрілу будинків мирних жителів Сумщини постраждали люди з Лебедина, Великої Писарівки, Олександрівки та Великого Самбору. У них пошкоджені помешкання.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну.

Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-