Львівщина надала прихисток понад 250 тисячам вимушених переселенців

Львівщина надала прихисток понад 250 тисячам вимушених переселенців

Укрінформ
У Львівській області прийняли та розселили 251 тисячу вимушених переселенців, наразі ще є понад 18 тисяч облаштованих ліжко-місць.

Про це у Телеграмі написав начальник Львівської ОВА Максим Козицький, передає Укрінформ.

«Прийняли та розселили 2 тисячі 200 людей з інших областей України, які вимушено покинули домівки. Від початку повномасштабного вторгнення на Львівщині надали прихисток 251 тисячі людей. Маємо ще 18 тисяч облаштованих ліжко-місць у державних та комунальних закладах, тисячу – у приватній сфері. Допоможемо усім, хто цього потребує», - написав Козицький.

Він також зазначив, що кордон на пунктах пропуску у Львівській області перетнули 23 тисячі українців. Пасажиропотік збільшився, але великі черги не утворюються. Від 24 лютого через переходи у Львівській області кордон перетнули 1 мільйон 270 тисяч людей.

24 лютого президент рф путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-