Депутати звернулися до Банкової та Офіса генпрокурора через викрадення мера Дніпрорудного

Депутати звернулися до Банкової та Офіса генпрокурора через викрадення мера Дніпрорудного

Укрінформ
Минуло два тижні, як окупанти викрали мера Дніпрорудного. Депутати просять ОП та ГПУ втрутитись та допомогти звільнити мера з полону. 

Про це у Телеграмі повідомляє Дніпрорудненська міська рада, передає Укрінформ.

“Інформація про місцезнаходження міського голови Євгена Матвєєва на даний час відсутня. Народні депутати України, депутати обласної ради та депутати Дніпрорудненської міської ради звернулись із листами до Президента України та Генерального прокурора України щодо вжиття всіх можливих заходів для швидшого звільнення міського голови”, - йдеться у дописі.

Як повідомлялось, Євген Матвєєв був викрадений солдатами рф 13 березня близько 8:30. Окупанти намагались провести з ним перемовини. З того дня на зв’язок мер не виходив, та про його місцезнаходження нічого невідомо.

24 лютого розпочалося масштабне російське вторгнення в Україну. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст та сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. На боротьбу із загарбниками піднявся весь народ України; ЗСУ та Сили територіальної оборони зупинили наступ ворога та завдають йому великих втрат.

Фото з сайту volyninfa

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-