У Попасній російські загарбники обстріляли власні позиції

У Попасній російські загарбники обстріляли власні позиції

Укрінформ
Минулої доби, 26 березня, російські військові у Попасній Луганської області з міномета розстріляли власні позиції.

Як передає Укрінформ, про це повідомив очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай у Телеграмі.

"Росіяни пошкодили 11 будинків, а в Попасній з міномета розстріляли свої позиції.

Втрати ворога наразі уточнюються.

Наші війська продовжують вибивати російську армію з Рубіжного та Попасної, де окупанту частково вдалося закріпитися. В деяких районах цих міст тривають вуличні бої. В Попасній, за підтримки артилерії ворог намагався здійснити штурм, однак зазнав втрат. Мінометним вогнем обстріляв власні позиції", - розповів Гайдай.

За інформацією голови ОВА, за минулу добу ще три багатоповерхівки та вісім приватних будинків були пошкоджені вогнем росіян у Сєвєродонецьку, Лисичанську та Рубіжному. Також потрапили під обстріл школа в селі поблизу Лисичанська, інфраструктура станції швидкої допомоги в Сєвєродонецьку та два оптових склади міста.

Внаслідок дій агресора постраждало двоє осіб, врятовано з-під завалів – четверо. Загалом упродовж доби сталося 16 займань житлового фонду та 15 га сухої трави.

Станом на ранок 27 березня, за даними ОВА, на Луганщині залишаються знеструмленими 32 населених пунктів, 12 частково та 20 повністю, без електроенергії перебувають 95 312 споживачів.

Окрім того, без газопостачання залишаються 27 населених пунктів (близько 41 000 абонентів) – 23 повністю та 5 частково.

Також відсутнє водопостачання у містах Рубіжне та Попасна, частково обмежено подачу води на Золоте, села Гірської громади. Проблеми з подачею води є і в Сєвєродонецьку та Лисичанську.

З 24 лютого триває масштабне російське вторгнення в Україну. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-