Ворог двічі вдарив ракетами по нафтобазі та оборонному заводу у Львові

Ворог двічі вдарив ракетами по нафтобазі та оборонному заводу у Львові

Укрінформ
Ракетні удари в суботу були завдані по нафтобазі і оборонному заводу у Львові.

Про це повідомив на брифінгу начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький, передає Укрінформ.

"Сьогодні було два попадання по об'єктах критичної інфраструктури. Один - в нафтобазу в самому місті Львові, в житловому кварталі. Другий - по об'єкту оборонної структури, по заводу, який знаходиться також у житловому масиві", - зазначив Козицький.

За його словами, по кожному було завдано по два удари. На обох об'єктах триває гасіння пожеж. Станом на тепер, п'ятеро людей звернулися по меддопомогу.

Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив, що ракетні удари по Львову завдаються вже вдруге за тиждень. Минулого разу ворог також цілив по об'єктах інфраструктури. Руйнування достатньо серйозні.

Крім того, зазначив мер, ударною хвилею було пошкоджено школу і дитсадок - у будівлях повилітали вікна. На щастя, ніхто не загинув.

Садовий вважає, що сьогоднішня атака з боку рф була "вітанням" президенту США Джо Байдену, який перебуває у Польщі.

"Я думаю, весь світ повинен зрозуміти, що загроза є надзвичайно серйозною. Ніхто не знає наступних планів (агресора - ред.). Усі міста перебувають у дуже складній ситуації", - наголосив він.

24 лютого розпочалося масштабне російське вторгнення в Україну. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст та сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. На боротьбу із загарбниками піднявся весь народ України; ЗСУ та Сили територіальної оборони зупинили наступ ворога та завдають йому великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-