Одеська ОВА закликає не реагувати на погрозливі смс-повідомлення від ворога

Одеська ОВА закликає не реагувати на погрозливі смс-повідомлення від ворога

Укрінформ
Голова Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко закликав жителів області не реагувати на смс-повідомлення, які розсилає ворог, із погрозами та пропозиціями щодо «співробітництва».

Про це він сказав у своєму відеозверненні, передає Укрінформ.

За словами Марченка, противник продовжує здійснювати інформаційно-психологічні операції в області. Наразі жителям Одещини надходять смс-повідомлення з погрозами та пропозиціями «співпрацювати» із загарбниками.

«По-перше, прошу не реагувати наших громадян на такі повідомлення. По-друге, хочу сказати російським військовим: на українській землі єдине «співробітництво», на яке ви можете розраховувати, – наші кулі у ваші голови! Тисячі ваших співслужбовців уже в цьому пересвідчились», - заявив голова ОВА.

Марченко також зауважив, що противник намагався 26 березня висадити диверсійно-розвідувальні групи на узбережжі Одещини, але українські військові вчасно помітили ворожі катери, відкрили вогонь і змусили ворога відступити.

Як повідомлялося, російська армія продовжує розвідувати берегову смугу та акваторію Чорного моря, однак ППО успішно дає відсіч противнику.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-