У Каховці на Херсонщині невідомі побили колаборанта

У Каховці на Херсонщині невідомі побили колаборанта

Укрінформ
У Каховці невідомі побили колаборанта, есдепутата облради Павла Філіпчука, який роздавав «гуманітарну допомогу» та агітував за окупантів.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Херсонська територіальна організація партії «Європейська Солідарність».

«За попередньою інформацією, у Каховці невідомі сильно побили місцевого колаборанта Павла Філіпчука, який незадовго до війни повернувся з Сочі, роздавав у місті російську гуманітарку та агітував за окупантів», - йдеться у повідомленні.

У 2015 році на сесії Каховської ради тоді нардеп Сергій Хлань, який нині є депутатом облради і захищає Україну зі зброєю в руках, вдарив Філіпчука ковбасою.

Як повідомлялося, на Херсонщині жителі регулярно проводять мирні акції протесту проти російського агресора, російські військові застосовують силу та зброю проти людей, є поранені та затримані. Також російські загарбники викрадають жителів області.

24 лютого президент рф путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-