На Київщині запустили Telegram-бот з пошуку зниклих людей

На Київщині запустили Telegram-бот з пошуку зниклих людей

Укрінформ
Правоохоронці спільно із Київською обласною військовою адміністрацією запровадили ресурс для пошуку людей, з якими втрачено зв’язок через бойові дії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція України у Телеграмі.

Для того, щоб розшукати зниклу людину, користувачам потрібно перейти до чатботу "Шукаю рідних. Київська область" та надіслати необхідну для ефективного пошуку інформацію, в якій обов’язково зазначити:

- cвої анкетні дані: (П.І.Б.) дату народження, місце проживання або перебування на даний час, номер контактного телефону;

- відомості про зниклих: анкетні дані розшукуваного (П.І.Б.), дату народження, місце проживання, контактний телефон, місце та дату коли розшукувані виходили останній раз на зв'язок чи місце перебування, коли з ними було втрачено зв'язок.

"У випадку, якщо ви володієте інформацією про те, що окупанти відібрали у розшукуваного мобільний телефон, зазначте місце такої події та номер викраденого телефону», - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, вперше така практика була успішно запроваджена в Гостомельській громаді та вже дає позитивні результати.

Як повідомлялося, президент рф Володимир Путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

У країні запроваджено воєнний стан і оголошено загальну мобілізацію.

Україна направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-