Інформація про наявність у Хмельницькому маячків для наведення артвогню є фейком – поліція

Інформація про наявність у Хмельницькому маячків для наведення артвогню є фейком – поліція

Укрінформ
Хмельницька поліція спростувала інформацію про наявність у місті сигнальних маячків для наведення прицільного артилерійського вогню.

Як передає Укрінформ, про це поліція області повідомляє у Фейсбуці.

«Одним із прикладів спотворення інформації стало поширення 23 березня у різноманітних пабліках та чатах Хмельницького інформації про виявлення начебто сигнальних маячків для ведення прицільного артилерійського вогню», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що поліція перевірила повідомлення про предмет, схожий на сигнальний маячок. На місці події правоохоронці з'ясували, що знайдена річ не становить жодної загрози і є використаним піротехнічним засобом (петарда «Літачок»).

У поліції додають, що за розповсюдження неправдивої інформації законодавством передбачена відповідальність відповідно до статті 173-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

24 лютого президент російської федерації володимир путін розпочав широкомасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-