Ринки у Херсоні охоронятиме «Муніципальна варта»

Ринки у Херсоні охоронятиме «Муніципальна варта»

Відео
Укрінформ
Ринки, що працюватимуть у тимчасово захопленому російськими військами Херсоні, охоронятиме «Муніципальна варта».

Як передає Укрінформ з посиланням на сайт Херсонської міської ради, про це домовилися під час наради міський голова Ігор Колихаєв та керівники херсонських ринків.

«Враховуючи складну ситуацію, в якій опинилося місто, домовилися про наступне. Ринки, що працюватимуть, охоронятиме «Муніципальна варта» Херсона», - йдеться у повідомленні.

Графік роботи ринків найближчим часом буде складено й оприлюднено, інформують у міській раді.

«Непомірні ціни зіб’ються лише в умовах здорової конкуренції та наявності продуктів у багатьох продавців. Прошу створити умови для торгівлі, аби люди мали вибір, де купляти й за яку ціну. Економіку міста треба запускати, але від стихійної торгівлі ми відходимо. Тільки централізовано й на ринках», – зазначив на нараді міський голова.

Після цього Колихаєв звернувся у Фейсбуці до тих, хто привозить продукцію у місто та подякував їм. Колихаєв закликав реалізаторів здійснювати торгівлю цивілізовано, на ринках міста. Міський голова запевнив, що місця на ринках є, умови для торгівлі – нормальні.

Раніше міський голова Херсона заявив про економічну катастрофу, що насувається на місто.

Як повідомлялося, 24 лютого за наказом президента росії путіна почалося повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Російські загарбники зайшли у Херсон 2 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-