Жодна з випущених по Одесі п'яти ракет не влучила в ціль

Жодна з випущених по Одесі п'яти ракет не влучила в ціль

Відео
Укрінформ
Ракетні обстріли ворожими кораблями узбережжя Одещини не досягають цілей, а призначені передусім для залякування жителів.

Про це повідомив у Телеграмі офіцер оперативного командування "Південь" Владислав Назаров, передає Укрінформ.

«Противник здійснив п’ять пусків ракет з акваторії Чорного моря, але жодна з них не потрапила в ціль», - зазначив Назаров.

За його словами, станом на 23 березня обстановка в Одесі стабільна і контрольована, противник продовжує здійснювати психологічний тиск на цивільне населення області, обстрілюючи берегову смугу. Система Протиповітряної оборони та інші підрозділи ЗСУ вживають заходів щодо недопущення морського десанту ворога.

Як повідомлялося, у вівторок, 22 березня, ворожі кораблі випустили п'ять ракет по одному з населених пунктів Одещини, постраждалих внаслідок обстрілу немає.

24 лютого російський президент путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-