На Донеччині агресори за добу вбили трьох цивільних, у тому числі підлітка

На Донеччині агресори за добу вбили трьох цивільних, у тому числі підлітка

Укрінформ
У Донецькій області за минулу добу російські загарбники вбили трьох мирних жителів, серед них 14-річного підлітка, та ще шістьох поранили.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«За 22 березня від російської зброї на Донеччині загинули ще 3 людини, 6 зазнали поранень. Серед загиблих - 14-річний підліток. Крім того, у Бахмуті надали допомогу одній людині, пораненій на Луганщині», - написав очільник області.

Він також зазначив, що вдалося уточнити інформацію щодо одного загиблого і двох поранених у Маріуполі, хоча наразі неможливо встановити точну кількість жертв у цьому місті та у Волновасі.

За даними Кириленка, з початку повномасштабного вторгнення рф у Донецькій області - без урахування жертв у Маріуполі та Волновасі - загинули 118 та отримали поранення 483 цивільні особи.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-