ЗСУ на Харківщині відбили атаку російських вертольотів Ка-52

ЗСУ на Харківщині відбили атаку російських вертольотів Ка-52

Укрінформ
У Харківській області українські військові відбили атаку російських бойових вертольотів Ка-52.

Про це повідомляє у Телеграмі очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"Сьогодні росіяни вирішили перевірити наші війська бойовими вертольотами Ка-52, Збройні сили України напад успішно відбили", - зазначив Синєгубов.

За його словами, українська армія тримає під контролем переміщення ворожих військ і на Ізюмському напрямку. Загарбники, розуміючи, що битву за Харків вони програли, намагаються зосередити війська біля Ізюма. Але українські військові не допускають їх просування.

За інформацією ОВА, у Лозовій унаслідок обстрілів, зокрема ракетних, пошкоджено щонайменше 20 будинків, котельні, об’єкти цивільної інфраструктури, зокрема школу та дитсадок.

Як повідомляв Укрінформ, у Лозовій унаслідок обстрілів одна людина загинула, дев'ятеро дістали поранення, з них двоє - тяжкі.

24 лютого російський президент путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-