В Одесі волонтери налагодили виготовлення на підприємстві чохлів для бронежилетів

В Одесі волонтери налагодили виготовлення на підприємстві чохлів для бронежилетів

Укрінформ
Одеські волонтери організували на місцевому швейному підприємстві виготовлення якісних плитоносок - чохлів для бронежилетів, військового одягу та спорядження.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє АрміяІнформ.

«Після повномасштабного військового вторгнення росії в Україну на одному з підприємств Одеси, яке спеціалізується на виготовленні одягу для альпінізму та скелелазіння, перейшли на пошив військового одягу та спорядження», - йдеться у повідомленні.

За словами керівника підприємства Ігоря Галунька, із тих тканин, які залишалися з довоєнного часу, колектив почав шити флісові куртки, бафи, шапки, термобілизну. А в останні дні переорієнтувалися на чохли для бронежилетів – так звані плитоноски. Фактично підприємство поновило випуск продукції, на яку був найбільший попит як в 2014 році, так і зараз.

«У 2022 році наша армія стала потужнішою порівняно з 2014 роком, але потреба в окремих речах все ще висока», – зазначив Галунько.

Наразі в трьох цехах щодня виготовляють близько пів сотні плитоносок, а після оптимізації виробничого процесу планують вийти на показники понад 100 штук. При цьому виробничники дотримуються усіх стандартів та вимог до виробів, застосовуючи якісну тканину Cordura 1000 та якісну фурнітуру.

Виготовлену продукцію передають волонтерам, а також безпосередньо в частини ЗС України, в тому числі підрозділам місцевої тероборони.

24 лютого президент російської федерації путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-