У Львові створили відеопроєкт, присвячений волонтерам

У Львові створили відеопроєкт, присвячений волонтерам

Укрінформ
Команда львівської мережі молодіжних просторів ТВОРИ! створила проєкт на Ютубі «Історії волонтерського тилу».

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради, передає Укрінформ.

«Команда львівської мережі молодіжних просторів ТВОРИ! створила проєкт на Ютубі «Історії волонтерського тилу». Він складається із серії відеоінтерв’ю тих, хто з початку війни і до сьогодні присвятили себе волонтерству», - йдеться у повідомленні.

Наголошується, що гуманітарна допомога, робота з внутрішньо переміщеними людьми, логістика, психологічна підтримка, інформаційний фронт – волонтери своєю працею створили безпечний тил на Львівщині, щоб там, на передових позиціях, бійці Збройних сил України могли і далі боронити нашу державу.

Як повідомляє пресслужба мережі молодіжних просторів ТВОРИ!, героїнею першого випуску стала Сандра Алєксєєнко (Вишня). Сандра – двічі переселенка: у 2014 росія забрала у неї дім у Криму, а тепер – у Києві. Сандра багато волонтерить. Збирає на тепловізори, запускає інформаційні кампанії, допомагає із гуманітарною допомогою для ВПО. Вона згадує про український Крим і розповідає, як ранок 24 лютого розпочався із дзвінка мами та вибухів за вікном. Сандра говорить, що хочеться на фронт, але розуміє, що вона корисніша тут, у тилу, тому залишається у Львові і теж докладається до перемоги.

«Я думаю, що перше – все буде Україна. Друге – ми всі сильні. І якщо раніше хтось сумнівався, що, наприклад, Східна Україна якась не така українська, мені здається, що тим, як зараз вона бореться за те, щоб показати і українцям, і росіянам наскільки вона українська, вона просто зробила вибух у головах дуже багатьох людей. Я розумію, що зараз наша Україна сильніша ніж була будь-коли, і ось саме зараз ми боремося за нашу незалежність. І я впевнена, що ми її виборемо», – наголосила героїня.

Дивитися перший випуск можна за посиланням: https://youtu.be/7fAu_6MpmQA

24 лютого президент рф путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-