Агресор не дає змоги поновити електропостачання на тимчасово окупованій Херсонщині - ОДА

Агресор не дає змоги поновити електропостачання на тимчасово окупованій Херсонщині - ОДА

Укрінформ
На Херсонщині в тимчасово окупованій Високопільській територіальній громаді російський агресор не дає можливості відновити електропостачання.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Херсонська ОДА.

«Високопільська територіальна громада – села окуповані. Немає світла та води. Орки встановили свої правила для місцевих жителів. Відновити електропостачання проблематично, рашисти не дають згоду», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у Кочубеївській територіальній громаді у більшості сіл немає світла, закінчуються продукти харчування, велика проблема з ліками. За словами жителів села, орки продовжують відбирати телефони та машини. Телефонний та Інтернет-зв'язок громаді відсутній.

У Милівській територіальній громаді електропостачання та водопостачання відновлене. Постачання харчів відсутнє. З 16 березня організовано підвезення хліба. Також ТОВ «Злато Таврії» надає жителям громади по 3 кг борошна та пшеничної крупи, йдеться у повідомленні.

У Тягинській територіальній громаді електропостачання, водопостачання забезпечується, проблемним питанням залишається забезпечення населення громади харчами та медикаментами. З 15 березня забезпечено підвезення борошна та випікання хліба на території громади, інформують в ОДА.

Зазначається, що у Бериславському районі станом на 19 березня населені пункти Високопільської, Милівської, Тягинської та Кочубеївської територіальних громад окуповані агресорами рф.

У всіх територіальних громадах зв'язок з операторами Vodafone UA, KYIVSTAR працює з перебоями, мережа Інтернет іноді зникає у зв’язку з чим надання інформації щоденно ускладнюється.

Нагадаємо: 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок масштабного вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-