На Донецькому напрямку знищили ворожий літак, 5 танків, 6 БМП та «Орлан»

На Донецькому напрямку знищили ворожий літак, 5 танків, 6 БМП та «Орлан»

Укрінформ
У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" російські війська 19 березня зазнали важких втрат під час спроб прорвати українську оборону.

Як передає Укрінформ, про це оперативно-тактичне угруповання "Схід" повідомляє у Фейсбуці.

Зазначається, що протягом дня на Донецькому напрямку було знищено 5 танків, 6 БМП, 4 одиниці автомобільної техніки, а також 1 БПЛА типу "Орлан".

"Оборонці Маріуполя продовжують демонструвати неймовірну стійкість та героїзм. Сьогодні ними було знищено 1 танк та 2 БТР ворога. Крім того, за допомогою наявних засобів протиповітряної оборони знищено 1 літак (тип літака уточнюється)", - додали в ОТГ.

Не менш продуктивною була й робота української артилерії – знищено колону забезпечення у складі 2-х паливозаправників та 4 одиниць автомобільної техніки. Також артилеристи відпрацювали по скупченню особового складу та техніки російської нечисті. Результат – знищено 5 БМП та 2 БТР.

"Щодо особового складу, то мінімум 150 російських окупантів вже слухають Кобзона", - наголосили в ОТГ "Схід".

Як повідомляв Укрінформ, 19 березня Генеральний штаб ЗСУ поінформував, що українські військові знищили два вертольоти КА-52 - один на Запорізькому напрямку, другий - на Київщині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-