Рятувальна операція в Маріупольському драмтеатрі ускладнюється постійними обстрілами росіян

Рятувальна операція в Маріупольському драмтеатрі ускладнюється постійними обстрілами росіян

Укрінформ
Ліквідація наслідків бомбардування Маріупольського драмтеатру ускладнюється через постійні обстріли російських загарбників.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це під час брифінгу заявив речник міністерства оборони Олександр Мотузяник, відповідаючи на питання щодо рятувальної операції в Маріупольському драматичному театрі.

«Я не уповноважений давати такі коментарі. Я знаю, що ліквідація наслідків цього злочинного обстрілу наразі триває, вона ускладнюється постійними обстрілами з боку російських військ, які хаотично обстрілюють це місто. Вся детальна інформація стосовно цієї трагедії буде доведена до суспільства місцевою владою», - повідомив речник.

Стосовно ситуації на лінії фронту в населених пунктах Ірпінь, Буча, Бровари Мотузяник повідомив: «Ні, впродовж останньої доби ситуація там також не змінилася. Тому більш детальну інформацію, у разі її зміни, окремо буде доведено до журналістів».

Як повідомляв Укрінформ, 16 березня у центрі Маріуполя російські загарбники скинули бомбу і знищили Драматичний театр, де ховалися сотні людей. Пізніше стало відомо, що бомбосховище витримало, й люди залишаються під завалами, оскільки рятувальники не можуть евакуювати їх через обстріли російських найманців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-