Голова Миколаївської облради пояснила, чому у путіна не вийде поставити свою владу на місцях

Голова Миколаївської облради пояснила, чому у путіна не вийде поставити свою владу на місцях

Укрінформ
Російські загарбники погрожували голові Миколаївської облради Ганні Замазєєвій і намагалися схилити її до співпраці з ворогом.

Про це вона написала на своїй сторінці у телеграм-каналі, передає Укрінформ.

«Я щоденно відчувала тиск з боку російських служб. Перший день війни – вони запросили мене на перемовини! Потім пішли погрози моїй родині, дітям, якщо я не погоджусь на їхні умови вийти з заявою визнання «нового миру» та закликати людей до складання зброї, проведення референдуму і таке інше. Це змушувало мене переховуватись, не давало змоги навіть поїхати до своєї оселі, де мене будуть шукати в першу чергу», - написала Замазєєва.

За її словами, путін схибив у головному: українці – не росіяни, а росіяни нам не браття. Бо це у росії можна викрасти мера міста і на його місце поставити нового.

«В Україні це так не працює, бо тут місцеве самоврядування – це вибір людей. А у росії – це примха шизофреніка. Станом на сьогодні було вже декілька випадків, коли мерів міст зухвало викрадали окупанти: Скадовськ, Бердянськ, Дніпрорудне, Мелітополь. На щастя, мер останнього Іван Федорів вже на свободі, бо Україна своїх не кидає», - зазначила голова облради.

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото з сайту https://korabelov.info

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-