У Маріуполі ворог вдягає на містян білі пов’язки, щоб їх плутали з росіянами – «Азов»

У Маріуполі ворог вдягає на містян білі пов’язки, щоб їх плутали з росіянами – «Азов»

Укрінформ
У Маріуполі ворог вдягає на мешканців міста білі пов'язки, щоб українські захисники плутали їх з російськими загарбниками.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив полк «Азов», бійці якого боронять заблокований російським агресором Маріуполь.

«Увага! Окупанти вдягають на мешканців Маріуполя білі пов'язки, щоб українські захисники плутали їх з росіянами! За свідченнями місцевих мешканців росіяни вводять в оману цивільних громадян, пов'язуючи їм білі пов'язки - ніби-то як розпізнавальний знак цивільного населення.

Наголошуємо! Білими пов'язками росіяни визначають свою путінську армію, ховаючись таким чином за цивільними і наражаючи їх на додаткову небезпеку», - йдеться у повідомленні.

Бійці полку закликали жителів Маріуполю бути обережними та не піддаватися на провокації ворога.

Як повідомлялося, російські загарбники спричинили в Маріуполі найгіршу гуманітарну катастрофу. Не в змозі перемогти українську армію, загарбники бомблять беззбройних, блокують гуманітарну допомогу. Станом на 13 березня 2187 маріупольців загинули від атак з боку російської федерації.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-