Кіберполіція викрила шахраїв, які

Кіберполіція викрила шахраїв, які "здавали" неіснуюче житло у західних регіонах України

Відео
Укрінформ
Працівники Департаменту кіберполіції Національної поліції викрили групу шахраїв, які "здавали" неіснуюче житло у західних регіонах України.

Як передає Укрінформ, про це пресслужба кіберполіції поінформувала у Телеграмі.

"Двоє чоловіків розміщували в інтернеті оголошення щодо надання в оренду неіснуючих квартир. Зловмисники пропонували житло у західних регіонах України, орієнтуючись на потреби біженців", - ідеться в повідомленні.

За даними кіберполіції, фігуранти просили передплату на картку - від 2 до 10 тис. грн за об’єкт. Оотримавши гроші, вони блокували номери клієнтів та більше не виходили на зв’язок.

"Один з фігурантів наразі перебуває на тимчасово окупованій території Донеччини. В оселі його спільника, жителя Одеси, правоохоронці провели обшук. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України", - зазначається у повідомленні.

Як повідомлялося, 24 лютого російський президент путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

США, Європейський Союз та інші країни застосували санкції проти країни-агресора.

Міжнародний суд ООН 16 березня зобов’язав рф негайно припинити вторгнення в Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-